Присъствен курс "Front-end програмиране" за начинаещи

Предмети на изучаване

HTML5

HTML е основният маркиращ език за описание и дизайн на уеб страници. Тук ще се научите да структурирате и пишете правилен, чист и валидиран код. Ще се запознаете с добрите SEO практики и ще изминете нужните оптимизационни стъпки, благодарение на които писаният от вас сайт ще се класира на по-горни позиции в google. Ще се научите да свързвате отделните страници по между им с хипервръзки / линкове /. Ще се научите как да работите с тагове, атрибути, заглавия, параграфи, списъци, таблици, изображения, форми и мултимедия.

CSS

CSS е език за описание на стилове. Използва се основно за стилизация на елементите структуриращи HTML старниците. Ще се научите как да стилизирате background-images, цветове, текст, линкове, бутони, списъци, таблици, позициониране на елементите, дисплей стойности. Ще научите responsive design концепциите /как да направим сайта да изглежда еднакво добре на различните видове екранни устройства/. Ще се научите да създавате mobile и google friendly web сайтове.

JavaScript

В третия модул ще се запознаем с начините за манипулиране на DOM с помоща на Javascript и Jquery. JavaScript е програмен език, който позволява динамична промяна на поведението на браузъра в рамките на дадена HTML страницата. Jquery е библиотека изградена изцяло на основата на Javascript. В този модул ще разберем как да манипулираме web сайт динамично. Как да анимираме, сменяме картинки и създаваме динамични менюта.

Bootstrap

Bootstrap най-популярният фреймуърк за девелопмънт на респонсив дизайн на уеб сайтове. Ще се научите да създавате уеб сайтове съобразени с концепцията mobile first и сайтове изглеждащи перфектно на всички екранни устройства.

За кого е предназначен този курс?

За ученици

Курсът е подходящ за гимназиални ученици и студенти, които имат желание да продължат образаванието си насочвайки се към ИТ сектора и развивайки допълнителни умения в изграждането на уеб базирани уеб сайтове и приложения.

За възрастни

За възрастни имащи желание да се преквалифицират насочвайки допълнителни усилия към това да се научат да създават красиви и функционални уеб сайтове и приложения.

За всеки

За всеки, който има визия за цветове, форми и позициониране на елементи и който има желание да се развива в динамичния ИТ сектор със специалност Front-end програмист.

Как протича обучението и курсът?

Присъствени занятия

Взима се материал с нова тематика. Oтговаря се на въпроси и се разясняват неясноти. Пише се програмен код и се работи с упражнения и задачи. Решават се колективни задачи. За да придобиете опит за работа в екип.

Извън присъствени занятия

Гледане на над 200 авторски теоретични и практически видео уроци в студентската ни система. Работа с презентации. Работа върху домашни упражнения

Допълнителни линкове

Полезни линкове към допълнителни материали и инструменти, които ще са ви от полза и ще ви улеснят в учебния процес.

Информация за предстоящт курс

Стартова дата. Дни и часове на провеждане

Старт на курс 15 Ноември 2019г.
Присъствени дни: Понеделник, сряда и петък.
Часове на провеждане: 18:30 - 21:30.

Информация за продължителност

8 седмици.
24 дни.
72 учебни часа.

Участници

Максимални брой участници 8 души.
Свободни места 6.

Цена

800лв.
Вземете 50% намаление предоставено от нашите партньори от Грабо и платете само 400лв.
Цената е с включено ДДС.
Вземете участие от системата на Грабо БГ grabo.bg секция курсове.

Адрес на провеждане

София,
Малките 5 Coworking Space
ул. Хан Крум 3
https://www.facebook.com/pg/malkite5/

Преподавател

Светослав Тошкин

Angular Front-End developer at Drooms Ltd

Светослав Тошкин

2015-2024 © Всички права запазени! bulitfactory.bg Reserved LTD